catalogus bestellen

Verjo, uitgever voor verkeers- en vervoersleermiddelen.

Als dé uitgever voor leermiddelen op gebied van verkeer en vervoer streeft VERJO er naar de theorie, voor welk vakgebied dan ook, voor u leesbaar, helder en begrijpbaar te maken.
Met ruim 30 jaar ervaring heeft VERJO veel kennis in huis op het gebied van verkeer en vervoer. Deze kennis delen wij graag met u zodat u slaagt en een bekwaam weggebruiker wordt en blijft!

Daarvoor hebben wij voor u een uitgebreid en up-to-date productenpakket samengesteld van diverse leermiddelen die u optimaal voorbereiden op de theorie-examens, want, laat het duidelijk zijn, ook wij willen dat u slaagt!

Voor meer informatie over het uitgebreide product-pakket van VERJO kunt u natuurlijk altijd telefonisch (073- 551 47 26) of via e-mail info@verjo.nl  contact opnemen. U bent van harte welkom in onze showroom. Hier hebben we alle producten ter inzage en er is altijd iemand die u te woord kan staan. 

Verjo catalogus

In onze catalogus staan alle belangrijkste Verjo producten om de rijschoolhouder/opleider een goed beeld te geven van wat wij in huis hebben.
Vraag gratis onze actuele catalogus aan.

 

* Verplichte velden