Master-Drive theoriesysteem

Geef op een vlotte en actuele manier theorieles met Master-Drive van VERJO.

Master-Drive is docent-ondersteunende software.

Dit betekent dat u als docent lesgeeft en ondersteund wordt door het Master-Drive cursusmateriaal. U bepaalt zelf het tempo, welke onderwerpen er worden behandeld en de diepgang hierin. Dit is allemaal eenvoudig aan te passen aan het niveau en de leersnelheid van de kandidaten.

Inhoud van Master-Drive

Ons Master-Drive theoriesysteem bestaat uit een USB 3.0 stick en een router. Master-Drive werkt het best op een pc met Windows 8 of hoger. Een usb-poort 3.0 is wenselijk voor een zo strak mogelijke weergave van bijvoorbeeld de duidelijke animaties en het overige materiaal.

U heeft geen internet-verbinding nodig voor het lesgeven en maken van de tussentoetsen en examens! Onder andere dít maakt Master-Drive uniek en innovatief leidend in de markt!

Wij leveren Master-Drive als basispakket met één module. Dat wil zeggen, één rijbewijs categorie (in de meeste gevallen categorie B). U kunt tegen meerprijs andere modules aanschaffen.

De prijsstelling kan veel aantrekkelijker zijn als u ook lesboeken en online materiaal bij VERJO afneemt!

Tussentoetsen en examens

Het is vanzelfsprekend mogelijk om eenvoudig proefexamens te maken. De leerlingen kunnen met hun eigen smartphone of tablet (IOS, Android en Windows)  inloggen op onze Master-Drive router om zo interactief antwoord te geven ! Als docent kunt u de leerlingen volgen op uw eigen docentenscherm. Resultaten zijn meetbaar op leerlingniveau, vraagniveau en groepsniveau!

Andere mogelijkheden

U kunt eenvoudig eigen schermen maken. Of eigen foto/beeldmateriaal bij de lesschermen toevoegen. Er zijn 3 modi voor lesgeven:

  • dagcursus (8 uur)
  • meerdaagse cursus (12 uur)
  • nascholing

Het onderdeel bordenuitleg bevat alle verkeersborden uit het RVV1990. In dit onderdeel worden ook relevante verkeerstekens buiten het RVV1990 uitgelicht.

Kies dus voor Master-Drive; een kwalitatief, betrouwbaar en internet onafhankelijk theoriesysteem!

Bel vandaag nog 073-5514726 voor een demonstratie (eventueel online)!

Abonnement

Voor een geringe 'kalenderjaar-bijdrage' kunt u gebruik maken van de helpdesk, wordt de content actueel gehouden en worden software technische verbeteringen aangebracht.

Minimale systeemeisen Master-Drive

  • Windows 8.1 of hoger
  • native installatie op actuele PC of Laptop
  • 3.0 USB-poort
  • beamer of TV scherm bekabeld, niet via Wi-fi poort
  • bij voorkeur Intel Core i5 processor.