historie

Hoe het begon

Verjo is in 1983 begonnen met de uitgave van één boek. In de jaren daarna ontwikkelden we boeken voor álle rijbewijzen, cd-roms, examentrainigen met dia’s, materiaal om theorielessen te geven en was Verjo de eerste die een verkeerstheorie-app ontwikkelde. Kortom, alles voor de theoriekandidaat en de rij-instructeur

In 2007 overleed onze oprichter Jo Verstappen, na bijna 25 jaar aan het hoofd te hebben gestaan van Verjo. Dankzij hem is Verjo uitgegroeid tot een begrip in de rijschoolwereld en de grootste uitgever voor verkeer en vervoer.

Ontwikkeling

Alle producten worden door Verjo zelf ontwikkeld. Een team van enthousiaste specialisten die samen werken aan het beste resultaat. Ons streven is om de verkeerstheorie, voor welk rijbewijs dan ook, leesbaar, helder en begrijpelijk te maken.

Kwaliteit

De kwaliteit van ons lesmateriaal is altijd prioriteit 1! Software werkt, teksten zijn begrijpelijk en wat er staat klopt. Dat vinden we normaal en daar mag iedereen ons op aanspreken. Graag zelfs. De input van instructeurs en leerlingen wordt altijd serieus betrokken bij onze productontwikkeling en de verbetering van ons lesmateriaal.

De toekomst

We gaan, samen met onze klanten en gebruikers, verder met het verbeteren van onze bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Onze boeken blijven een begrip en we verleggen grenzen met onze software. We zijn en blijven de grootste uitgever van verkeersleermiddelen!