historie

Hoe het begon

VERJO is in 1983 begonnen met de uitgave van één boek. Inmiddels is het assortiment uitgebreid tot een vijftigtal (!) boeken en tientallen cd-roms die bijna elk gebied van verkeer en vervoer over de weg bestrijken. Verder staat VERJO bekend als leverancier van duurzame lesaccessoires voor de rijschoolhouder.

Ontwikkeling

Alle producten worden door VERJO zelf ontwikkeld. De grote kracht achter VERJO is een enthousiast team van vaste krachten en specialisten die samen streven naar het best mogelijke resultaat. Het streven van VERJO is dan ook om de theorie, voor welk vakgebied dan ook, voor u leesbaar, helder en bovendien begrijpbaar te maken. Want, laten we duidelijk zijn, wij willen ook graag dat u slaagt!

Kwaliteit

VERJO biedt meer dan alleen lage prijzen en een breed assortiment. Minstens zo belangrijk is de kwaliteit van onze producten. Bij VERJO staat kwaliteit altijd hoog in het vaandel. Mede dankzij het goed luisteren naar opmerkingen van opleiders en leerlingen zijn wij telkens weer in staat gebleken onze producten in kwaliteit te verbeteren. En om duurzame producten af te leveren worden alle producten ontworpen en gemaakt met de modernste technieken.

De toekomst

VERJO gaat in de toekomst verder met het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande producten. Wat er allemaal in de pijplijn zit kunnen we natuurlijk nog niet zeggen, maar reken maar dat er de komende tijd veel interessante ontwikkelingen te verwachten zijn...

In Memoriam

16 juni 2007 is de oprichter van ons bedrijf en onze directeur Jo Verstappen overleden. Hij is 66 jaar oud geworden. Bijna 25 jaar stond hij aan het hoofd van zijn VERJO. Door zijn grenzeloze inspiratie en zijn enorme werklust is Verjo uitgegroeid tot een begrip in de rijschoolwereld en dé uitgever voor verkeer en vervoer. Hij wordt gemist.