Koppeling Rijschoolsoftware

Hartelijk dank voor uw interesse om uw rijschoolsoftware te koppelen aan Verjo.

Via de rijschoolsoftware kunnen bestellingen voor uw leerlingen rechtstreeks naar Verjo verstuurd worden. Wanneer u een bestelling aanmaakt zal Verjo deze rechtstreeks naar uw leerling versturen.

Bestelling aanmaken
Binnen de rijschoolsoftware kunt u kiezen voor verschillende Verjo theorie producten. Wanneer u een bestelling aanmaakt zal Verjo deze rechtstreeks naar uw leerling versturen.

Verzend- en administratiekosten
Bij elke bestelling die gedaan wordt voor minder dan € 25 inclusief btw bedragen worden er € 3,00 exclusief btw verzend- en administratiekosten berekend. In de rijschoolsoftware wordt dit weergegeven bij de bestelling die u plaatst.

Betaling
Afhankelijk van het aantal bestellingen dat aangemaakt wordt zal er eens per 2 weken of eens per maand een factuur naar u toegestuurd worden voor de bestelde producten en verzend- en administratiekosten.

Retouren
Als een bestelling in goede staat retour gestuurd wordt zullen de kosten voor de producten afgetrokken worden van de volgende factuur. Verzendkosten die betaald zijn zullen niet vergoed worden. Verzendkosten voor retourneren zijn voor rekening van de rijschool/ leerling.

Voorwaarden
Op de bestellingen die via de rijschoolsoftware gedaan worden zijn de Verjo algemene voorwaarden op van toepassing, met uitbreiding van: indien de betalingstermijn is komen te vervallen behoudt Verjo zich het recht voor om bestellingen via de rijschoolsoftware te blokkeren.

Geïnteresseerd?
Wenst u gebruik te maken van de rijschoolsoftware koppeling dan kunt u via onderstaande formulier uw gegevens invullen en wij zenden u de informatie toe om de koppeling actief te maken.

Rijschoolgegevens

* Verplichte velden