R2D, V2D en V3D personenvervoer en cases

In het theorie-examen deel 2 wordt wel een onderscheid gemaakt tussen het rijbewijstraject (40 vragen per examen) en het vakbekwaamheidstraject (50 vragen per examen). Het verschil in lesstof is echter gering. De boeken zijn voor beide trajecten dan ook hetzelfde.

Het theorie-examen deel 3 moet alleen afgelegd worden voor het vakbekwaamheidstraject (code95). De lesstof van het theorie-examen deel 3 is hetzelfde als van het theorie-examen deel 2. Het grote verschil zit in de manier van examinering. Tijdens het theorie-examen deel 3 krijgt u drie cases met ABC-vragen die gaan over het vak van beroepschauffeur.

In de praktijk volgen de meeste kandidaten ook het vakbekwaamheidstraject. Daarom zijn de oefencases voor theorie-examen deel 3 ook opgenomen in het examentrainingsboek personenvervoer. In dit examentrainingsboek staan dus examentrainingen deel 2 en cases deel 3.

 • Personenvervoer over de weg

  Personenvervoer over de weg

  Op heldere en vooral visuele wijze wordt u wegwijs gemaakt in de voor de beroepschauffeur noodzakelijke kennis van alle aspecten van het personenvervoer.

  Met ruim 150 studievragen.

  excl. BTW € 38,53 incl. BTW € 42,00
 • Examentraining personenvervoer over de weg en cases

  Examentraining personenvervoer over de weg en cases

  Examentrainingsboek met ruim 500 vragen verdeeld over 6 examentrainingen van elk 50 vragen, 4 thematrainingen en 8 cases.

  excl. BTW € 38,53 incl. BTW € 42,00
 • Plastic beschermhoesje

  Plastic beschermhoesje

  Plastic hoesje om uw boeken in te bewaren.

  Let op: als u een boekenset (theorie- en een examentrainingsboek) bestelt zit er al een plastic beschermhoesje bij.

  excl. BTW € 0,62 incl. BTW € 0,75