MasterDrive theoriesysteem

Geef op een vlotte en actuele manier theorieles met MasterDrive van Verjo.

MasterDrive is docent-ondersteunende software.

Dit betekent dat u als docent lesgeeft en ondersteund wordt door het MasterDrive cursusmateriaal. U bepaalt zelf het tempo, welke onderwerpen er worden behandeld en de diepgang hierin. Dit is allemaal eenvoudig aan te passen aan het niveau en de leersnelheid van de kandidaten.

Inhoud van MasterDrive

Ons MasterDrive theoriesysteem bestaat uit een USB 3.0 stick en een router. MasterDrive werkt het beste op een PC met Windows 10 met een USB 3.0 poort. Een USB-poort 3.0 is noodzakelijk voor een zo vloeiende weergave bijvoorbeeld de duidelijke animaties en het overige materiaal.

U heeft geen internetverbinding nodig voor het lesgeven en maken van de tussentoetsen en examens! Onder andere dít maakt MasterDrive uniek en innovatief leidend in de markt!

Wij leveren MasterDrive als basispakket met één module. Dat wil zeggen, één rijbewijs categorie (in de meeste gevallen categorie B). U kunt tegen meerprijs andere modules aanschaffen.

De prijsstelling kan veel aantrekkelijker zijn als u ook lesboeken en online materiaal bij Verjo afneemt!

Tussentoetsen en examens

Het is vanzelfsprekend mogelijk om eenvoudig proefexamens te maken. De leerlingen kunnen met hun eigen smartphone of tablet (iOS, Android) inloggen op onze MasterDrive router om zo interactief antwoord te geven! Als docent kunt u de leerlingen volgen op uw eigen docentenscherm. Resultaten zijn meetbaar op leerlingniveau, vraagniveau en groepsniveau.

Andere mogelijkheden

U kunt eenvoudig eigen schermen maken. Of eigen foto/beeldmateriaal bij de lesschermen toevoegen. Er zijn 3 modi voor lesgeven:

  • dagcursus (8 uur)
  • meerdaagse cursus (12 uur)
  • nascholing

Het onderdeel bordenuitleg bevat alle verkeersborden uit het RVV1990. In dit onderdeel worden ook relevante verkeerstekens buiten het RVV1990 uitgelicht.

Kies dus voor MasterDrive; een kwalitatief, betrouwbaar en internet onafhankelijk theoriesysteem.

Bel vandaag nog 073-5514726 voor een demonstratie (eventueel online).

Abonnement

Voor een geringe 'kalenderjaar-bijdrage' kunt u gebruik maken van de helpdesk, wordt de content actueel gehouden en worden software technische verbeteringen aangebracht.

Minimale systeemeisen MasterDrive

  • Windows 10
  • 3.0 USB-poort
  • Beamer of TV scherm bekabeld
  • bij voorkeur Intel Core i5 processor.